Αίολος Τρικάλων: Καλή επιτυχία στους μαθητές των Πανελλαδικών εξετάσεων

Με αφορμή την έναρξη των πανελληνίων εισαγωγικων εξετάσεων ο Α.Ο ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ εύχεται σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα συμμετάσχουν σε αυτές καλή επιτυχία και καλή δύναμη. Ελπίζουμε τα όνειρα σας να γίνουν πραγματικότητα.
Το Δ.Σ του Α.Ο ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Μπήκαν στο «παρκέ» παιδικό και εφηβικό του Αίολου

Μέρα χαράς η σημερινή για δεκάδες μικρούς αθλητές του Αίολου Τρικάλων, αφού μετά από μήνες πάτησαν το «παρκέ».

Σήμερα στο κλειστό του Δημοτικού Σταδίου ξεκίνησαν οι προπονήσεις για τα παιδικά και τα εφηβικά τμήματα της ομάδας. Ενώ σε αναμονή είναι όλοι για να παρθεί η απόφαση από την Δημοτική Αρχή για να αρχίσουν προπονήσεις και στο κλειστό του ΕΠΑΛ για τους αθλητές της ακαδημίας του Αιόλου.

 

Αίολος Τρικάλων: Έναρξη των πρωταθλημάτων με κανόνες προστασίας από τον covid-19

Ο Αίολος Τρικάλων ζητάει από τους αρμόδιους φορείς. Ε.Ο.Κ., Πολιτεία και την Επιτροπή των Ειδικών για την πανδημία να παρθούν οι πρωτοβουλίες εκείνες που θα οδηγήσουν στην άμεση έναρξη όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, όλων των τμημάτων, όλων των κατηγοριών, στα πρωταθλήματα Ανδρών και Γυναικών, αλλά και των τμημάτων υποδομής. .

Η επιστροφή στην δράση γνωρίζουμε πως πρέπει αν γίνει με κανόνες που επιβάλλονται για την προστασία από τον covid-19, ώστε αθλητές και όσοι έχουν σχέση με τις ομάδες να νιώθουν ότι σε καμία περίπτωση δεν θα κινδυνέψει η υγεία τους.

Η επιστροφή στην αθλητική δράση, σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές μπορεί να αποτελέσει μια ψυχολογική κίνηση για όλη την κοινωνία. Περιμένουμε ότι τις επόμενες μέρες θα γίνουν ουσιαστικά βήματα για να βρεθούν οι ομάδες στα αγωνιστικά παρκέ.

Το Δ.Σ. του Αίολου Τρικάλων

 

Στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ο Αίολος Τρικάλων

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες από τον Αίολο Τρικάλων για την εγγραφή του στο μητρώο στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ήδη η εγγραφή έχει πλέον περαστεί και στον επίσημο ιστότοπο της ΓΓΑ.

Με το τρόπο αυτό ο σύλλογος δείχνει ότι συνεχίζει να κινείται -όπως  πάντα – με όσα προστάζουν οι κανονισμοί του αθλητισμού.

Συλλυπητήρια του Αίολου Τρικάλων για Κώστα Θεοχάρη

Tο Δ.Σ. του Αίολου Τρικάλων εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Θεοχάρη που έφυγε σήμερα από την ζωή.

Η προσφορά του στο άθλημα του μπάσκετ σε τοπικό επίπεδο ήταν μεγάλη. Σε εποχές που το άθλημα έψαχνε τον βηματισμό του ο Κώστας Θεοχάρης έβαλε θεμέλια για την άνθηση του αθλήματος. Τόσο ως παράγοντας στον Σπόρτιγκ, όσο και από το χώρο της διαιτησίας και όχι μόνο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ευχές για το 2021

Η διοίκηση, το προπονητικό τιμ, οι παίκτες και όλα τα μέλη του Αίολου Τρικάλων εύχονται σε όλο τον κόσμο «καλή χρονιά» και ευτυχισμένο το 2021.

Είναι γεγονός ότι στην χρονιά που έφυγε αυτό που μας έμεινε ήταν η εμπειρία ότι τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο, ακόμη και στο χώρο του αθλητισμού.

Ευχόμαστε σύντομα να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια και με υγεία να επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση.

Ας είναι η νέα χρονιά αυτή που θα προσφέρει αισιοδοξία, που τόσο την έχει ανάγκη και το μπάσκετ. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλοι θα βγούμε πιο δυνατοί από αυτή την περιπέτεια. Ας είναι το 2021 μια χρονιά με ευχάριστες ειδήσεις που τόσο πολύ μας έλειψαν!

Καλή χρονιά σε όλους!

Καλά Χριστούγεννα σε όλο το κόσμο

Η διοίκηση, το προπονητικό τιμ, οι παίκτες του Αίολου Τρικάλων εύχονται σε όλο τον κόσμο καλά Χριστούγεννα με υγεία και γρήγορη επιστροφή στην δράση, με ασφάλεια για όλους.

Το μήνυμα αισιοδοξίας της γέννησης του Χριστού ας είναι φάρος φωτεινός για την ζωή μας, ώστε να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες που προκύπτουν.

 

Συλλυπητήρια του Αίολου Τρικάλων για τον Γεώργιο Χελιδώνη

Ο Αίολος Τρικάλων με πόνο ψυχής αποχαιρετά ένα μέλος της ομάδας και πραγματικό φίλο εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Γεώργιος Χελιδώνης έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 56 ετών, αλλά για πάντα θα μείνει σε εμάς ο εξαιρετικός του χαρακτήρας, η αγάπη του για την ομάδα και η ευγένεια του.

Εκφράζουμε στην οικογένειά του τα ειλικρινή συλλυπητήρια. Φίλε Γιώργο, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Ο πρόεδρος

Δημήτρης Παπαγεωργίου

Χάρης Φόρος: Περιμένουμε με ανυπομονησία

Ο προπονητής του Αίολου Τρικάλων Χάρης Φόρος αναφέρθηκε στην διακοπή του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, αλλά και στα συναισθήματα που γεννά όλο αυτό.

«Οι στιγμές που βιώνουμε από πέρυσι είναι πρωτόγνωρες και περίεργες. Προφανώς και επηρεάζουν και το μπάσκετ. Η διακοπή του πρωταθλήματος σίγουρα είναι κάτι που μας βγάζει από το πρόγραμμά μας, αλλά έτσι είναι το πρωτόκολλο. Εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία να περάσει όλο αυτό, με υγεία για τους αθλητές και να επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση και στους αγώνες πρωταθλήματος. Ελπίζω ότι σύντομα τα πράγματα να βελτιωθούν και να μπορέσει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα όσο πιο γρήγορα γίνεται.»

Δημήτρης Παπαγεωργίου: Σεβόμαστε την απόφαση, ανυπομονούμε για την επιστροφή!

Με απόφαση της ΕΟΚ από σήμερα και για ένα μήνα σταματούν τα πρωταθλήματα μπάσκετ. Το ίδιο ισχύει και για το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής όπου λαμβάνει μέρος ο Αίολος Τρικάλων.

Ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Παπαγεωργίου μετά την εξέλιξη αυτή τόνισε τα παρακάτω:

«Σεβόμαστε την απόφαση που έλαβε η Πολιτεία, αφού και για εμάς το βασικό είναι η υγεία όλων των συμπολιτών και βέβαια των αθλητών μας. Ελπίζουμε ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν θετικά και γρήγορα να ανάψει η Ομοσπονδία το πράσινο φως για την επιστροφή στην δράση. Δεν το κρύβω ότι ανυπομονούμε για να γίνει αυτό, αφού το μπάσκετ δεν είναι ένα απλό άθλημα, αλλά και μια διασκέδαση για χιλιάδες κόσμου. Εμείς στον Αίολο συνεχίζουμε την πορεία μας, όπως την είχαμε χαράξει από το καλοκαίρι και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε σε κάθε εμπόδιο που θα μας προκύψει σ’ αυτή, την έτσι και αλλιώς, περίεργη αγωνιστική περίοδο».